"Mindenapok"-érzések

Megpróbálom leírni magamat és érzéseimet, majd darabokra töröm mindkettőt, hátha az összeillesztés közben kiderül egy két igazság vagy lesz válasz egy két kérdésre. :) "Lelkem, szívem kitárom a piacra, Túladok én is minden kincsemen... ...De nincs erőm ily nyomorulttá válni, Óh, nincs erőm, én édes Istenem!..."

Naptár

június 2009
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Ajánló :)

Egy kis ajánló :) Olvassátok kedvetekr NOVELLA

Friss topikok

Linkblog

2009.06.23. 11:53 Egy valaki élete

Indulás!!

Sziasztok Blogolvasok! (ha egyáltalán valaki is kiváncsi az én nyamvadt blogomra:))

Szóval mivel is kell kezdeni egy blogot?? :S Igazság szerintem nem tudom.

Kezdjem avval, hogy megszülettem valamikor a '80-as évek közepén?? Vagy onnan hogy rájöttem jó lenne egy blog. Nem tudom....

Talán csak pár hétre mennék vissza. Mi is hozta a késztetést???  Hááát...

Az elmúlt pár hétben nagyon sok mindent történt. Laginkább rossz. elhagyott a párom kinek kezén már gyürü fényeskedett. Hiányzik... Idönként annyira hogy úgy érzem magam mintha kicsavarnák a szívem. Persze van hogy nem érzek semmit. A kezdeti harag hamar eltünt hála égnek. Bár a harag az mindig segít=> elrejti a szenvedést a szerelmet és szinte minden más emberi érzést. Jó annak akinek a haragja nem száll el. Én sajnos nem ilyen vagyok. Mennyivel könybb haragudni valakire minr bevallani saját magadnak hogy rémesen hiányzik. Hmmmm? Ilyen távlatból már nem is olyan rossz.

Mi történt még?? Hát azóta hogy elment Ő megismerkedtem valakivel. Mondjuk az ismerkedés megvolt már régebben, de most más cél felé indult el. Ne is kérdezd még nem tudom hogy akarom e vagy sem. Idönként úgy érzem magam hogy benne vagyok egy hajóban a sebes folyón és nem tudok kiszállni. Szerencse hogy talán írányítani tudom.

Jah!!! Lemaradt... Szóval ami miatt blog irásba kezdtem. Vonzódok mind a két nemhez és ezt nem tudom senkivel megbeszélni így leírom itt. Ebből az következik, hogy leginkább eféle fajta témák lesznek.  Hááát igen ez a helyzet. Szégyellem??? NEM. csak nem akarom hogy mindenki ezen csámcsogjon. Úgyhogy nagyon kevesen tudják rólam.  Na mennem kell hívnak reggelizni. Majd még folytatom... Pááááá

Szólj hozzá!