"Mindenapok"-érzések

Megpróbálom leírni magamat és érzéseimet, majd darabokra töröm mindkettőt, hátha az összeillesztés közben kiderül egy két igazság vagy lesz válasz egy két kérdésre. :) "Lelkem, szívem kitárom a piacra, Túladok én is minden kincsemen... ...De nincs erőm ily nyomorulttá válni, Óh, nincs erőm, én édes Istenem!..."

Naptár

június 2010
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Linkblog

Ajánló :)

Egy kis ajánló :) Olvassátok kedvetekr NOVELLA

Friss topikok

Linkblog

2010.06.25. 20:10 Egy valaki élete

Aki nagyon édes az nagyon édes.... :)

Kedves Blog Olvasók ma ezt az emailt kaptam a én Egyetlenemtől. Gondoltam megosztom Veletek is. Én annyira szeretem ezt az embert... :)

"Érzéseim ébredés után…

…korán keltem. Túl korán. Nem tudok aludni. Az órát bámulom, amit itt hagytál. 2:10… Próbálom lehunyva tartani a szemem, álmomban érzett ölelésedbe visszaburkolózni. De nem megy… Testem eleget pihent már, nem ad több álmot.

Felkelek, és elteszem az edényeket, főzök egy kávét, és bekapcsolom a számítógépet… Hiányzol… Nézem az email-eket, de semmi…

Nyitok egy újat… Címzett: … Te vagy az!

Próbálom leírni, amit ilyenkor érzek. Aztán rájövök felesleges… Te is ugyanezt érzed… Sokszor mondtad már…

Szeretlek!

Szeretem ahogy nevetsz, amikor megcsókolsz, vagy csak játszol a hajammal. Szeretem, ahogy éjszaka együtt fordulsz át velem az ágyban. Szeretem azt, ahogy átölelsz. Szeretem, ahogy szeretsz.

…elfogytak a szavak, millió érzés tódult helyébe… olyan erős, és olyan sok, hogy nem engedi ki belőlem a szavakat. …lezuhanyozom…

A forró vízcseppek kimossák belőlem a vágyakat, az érzéseket. Mintha egy dobozból öntenéd ki titkaid a szőnyegre. Elszabadulnak a vágyak, kitisztulnak az érzések. Bár máskor gyengéd simogatás a bőrömön végiggördülő vízcsepp, most mégis érdes kő, mely karcol a te szerelmes csókodhoz képest. …Igen! …Kívánlak! Bár a zuhany alatt némán állok, legbelül ordítva könyörög minden porcikám egyetlen érintésedért. …Akarlak! …Akarom, hogy vadul rám ronts. Hogy vadul ess nekem. Szerelmeskedni akarok veled! …A hideg csempéhez dőlök, hogy lehűtse vágyaim. De nem teszi. Kezemet mégsem hagyom eltévedni. Erőt veszek magamon, és megpróbálok a tisztálkodásra figyelni. Lemosom magam. A hajam, a testem… Törölközőbe burkolva ülök a kanapén… Kávém kihült, csak irántad érzett szerelmem marad tűzforró.

…felöltözök, és megcsinálom a hajam. …leviszem a szemetet, a kukába új zsákot rakok… Kinyitom az ablakokat, szellőztetek, és elágyazok… Nem húztam még át az ágyneműt. Még mindig illatod kutatom benne. …kell egy menedék…

Az ágyat letakarom, és ismét a kanapéra dobom magam. Egy pillanatnyi üresség, se gondolatok, se hangok. Csak képek a szemem előtt. Ahogy alszol, mosolyogsz, rám nézel. Boldogan merülnék el ebben a vízióban, de telefonom ébreszt. …Bár feleslegesen. Már rég ébren vagyok. …felteszek egy lemezt. Már semmi dolgom indulásig. Ezt is tőled kaptam. Cserháti…

Szeretlek!

Szeretem ahogy beloptad magad az életembe, szeretem hogy apró figyelmességeiddel akkor is itt vagy velem, mikor te nem lehetsz itt. Szeretem ahogy szeretsz."

 

Szólj hozzá!