"Mindenapok"-érzések

Megpróbálom leírni magamat és érzéseimet, majd darabokra töröm mindkettőt, hátha az összeillesztés közben kiderül egy két igazság vagy lesz válasz egy két kérdésre. :) "Lelkem, szívem kitárom a piacra, Túladok én is minden kincsemen... ...De nincs erőm ily nyomorulttá válni, Óh, nincs erőm, én édes Istenem!..."

Naptár

2010
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Linkblog

Ajánló :)

Egy kis ajánló :) Olvassátok kedvetekr NOVELLA

Friss topikok

Linkblog

2010.03.24. 19:09 Egy valaki élete

Újra itt...

Sziasztok!

Hol is kezdjem? Nagyon sok minden történ változott az elmúlt pár hétben. Megismerkedtem valakivel. Interneten természetesen. Nagyon jó Vele. Csak nagyon messze van. Szerelmes vagyok?? Talán. Időnként úgy érzem nagyon is. Máskor kevésbé. Keveset voltunk együtt sajnos és keveset is tudunk együtt lenni. Ez nagyon zavar. Az hétvégén is úgy volt hogy jön de sajna nem tudott. Két napja viszont teljesen magam alatt vagyok. Nem tudom mi hozta ki belőlem. Nem tudom mi a baj. Egyszer vigyorgok rá 5 percre meg síró görcs kap el. Vettem nyugtatót. Itthon nem tudja senki mi van velem csak látják, hogy nincs minden rendben. Kérdezgetik is, hogy miért vagyok szomorú. És nem akarok válaszolni. Azt mondom fáradt vagyok. Mondjuk idegileg az is vagyok... Nem találom önmagam. Messze vagyok attól az embertől akire azt mondtam én vagyok. Most kicsit jobb. tegnap tetőzött a dolog. Szeretném ezt az érzés elfeljteni... Remélem minél előbb sikerül túl lennem a dolgon, mert nagyon nem jó ez így. 



Egy alak üldöz a sötét éjszakában. Léptem lassul a sötét alak kiállt álljak meg. Vajon ki ö? Hangja ismerős, cipője kopogását már hallottam. Csak szaladok, nem merek megfordulni. Félek látni az arcát, hallani a hangját miközben a szemembe nézz... Egyszer csak elhall minden. Az alak eltűnik én egyedül állok az utcán. Csak én és a lámpák derengése. Már tudom hogy ki volt és azt is meg kellet volna állni de már nincs itt. Lassan homlokomhoz emelem kezem letörlöm az izzadságot. -Oh drága Istenem segíts, mert menten össze esem. Fáradt vagyok és magányos. Egyedül vagyok egy város közepén melyben az épületek az érzéseim...

1 komment


süti beállítások módosítása