"Mindenapok"-érzések

Megpróbálom leírni magamat és érzéseimet, majd darabokra töröm mindkettőt, hátha az összeillesztés közben kiderül egy két igazság vagy lesz válasz egy két kérdésre. :) "Lelkem, szívem kitárom a piacra, Túladok én is minden kincsemen... ...De nincs erőm ily nyomorulttá válni, Óh, nincs erőm, én édes Istenem!..."

Naptár

2011
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Linkblog

Ajánló :)

Egy kis ajánló :) Olvassátok kedvetekr NOVELLA

Friss topikok

Linkblog

2011.03.31. 01:54 Egy valaki élete

Mostanában...

 Mostanában nehezen tudom az érzéseimet, gondolataimat értelmes szavakba bújtatni, leírni, elmesélni. Sok minden kavarog a fejemben. Sok a gond, de próbálok a jóra koncentrálni, mert hála égnek az is van. Persze tudom ha nem gondolok a problémákra attól nem szűnnek meg, de kell, hogy az ember bele tudjon süppedni kicsit a boldog dolgokba. Vannak vágyaim vannak álmaim és ha nem érzem, hogy haladnék a megvalósítás felé nem is bírnám csinálni. Sokat kell dolgoznom. Most is itt vagyok éjszaka a boltban. Nem szeretem ezt a munkát. Nem szeretem ezt a várost. Jó lenne már innen elmenni. Persze ez is csak egy cél egy álom, amit igyekszek elérni, amiért nap nap után dolgozok. 

Nem tudom hova halad ez az ország, de egyre kevesebb abban a bizodalmam, hogy jó az irány. Abban biztos vagyok, hogy gyorsan haladunk, de nem biztos, hogy akkor is jó ez a gyorsaság ha rossz az irány.

Na szóval megpróbálom összeszedni a gondolataimat és többet írni és talán egy kicsit érdekesebbé tenni a blogot. Mostanában el vagyok laposodva, de aki olvasott eddig az úgyis látja... 

Szólj hozzá!


2011.03.28. 23:23 Egy valaki élete

Ez csak nehezebb lesz.

 Ma jöttem haza Győrből. Ahogy telik az idő egyre nehezebb lesz otthagyni a én egyetlenemet. Nem jó ez a távolság. Hiányzik. nem nagyon lehet leírni azt, hogy mennyire vagy hogyan. Csak érzem, hogy nem vagyok egész nélküle. Egyre nehezebb felkelni nélküle reggelente, mert nekem csak ö kell., Hogy reggel őt lássam először.  Csak vele akarok lenni. Sokat gondolok arra mikor együtt élünk. Sokat tervezgetem. Meg hát ketten is sokat tervezünk és bár sok az akadály bízom abban, hogy legyőzzük a nehézségeket és sikerül amit elterveztünk... 

1 komment


süti beállítások módosítása