"Mindenapok"-érzések

Megpróbálom leírni magamat és érzéseimet, majd darabokra töröm mindkettőt, hátha az összeillesztés közben kiderül egy két igazság vagy lesz válasz egy két kérdésre. :) "Lelkem, szívem kitárom a piacra, Túladok én is minden kincsemen... ...De nincs erőm ily nyomorulttá válni, Óh, nincs erőm, én édes Istenem!..."

Naptár

november 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Linkblog

Ajánló :)

Egy kis ajánló :) Olvassátok kedvetekr NOVELLA

Friss topikok

Linkblog

2012.01.07. 07:22 Egy valaki élete

KDNP tudja, mondja. Vagy hazudja? Végül is mindegy!!!

A KDNP ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) az Országos Sajtószolgálathoz eljutatott közleményében „borítékolja”, hogy a jövő évi budapesti többnapos EuroGames rendőrségi biztosítása „ismételten jelentős kiadást jelent majd az államnak”. A szervezet közleményéből nem derül ki, hogy az IKSZ mire alapozza ezen megállapítását, illetve hogy a szervezet mit kíván tenni a széles értelemben vett társadalmi tolerancia megteremtése érdekében.

Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hezAdd az iWiW-hezAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!

Az IKSZ pénteken kiadott és az Országos Sajtószolgálathoz eljutatott közleménye:
„A KDNP ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség megdöbbenve értesült a hírről, hogy nemzetközi homoszexuális szervezetek Budapesten kívánnak homoszexuális olimpiát rendezni.

 

A budapestiek az évek során már megtapasztalhatták a homoszexuális szervezetek értelmetlen és céltalan - többnyire külföldiek részvételével zajló - felvonulását, melynek provokatív megnyilvánulásai a társadalom széles rétegeinek rosszallását vívták ki.

2012-ben, amikor a kormányzat a pazarló kiadások visszafogását tűzte ki célul, és amikor az emberek többsége spórolásra kényszerül, nincs szükség a közpénzt felemésztő, értelmetlen rendezvényekre. Csak az előző homoszexuális felvonulás rendőrségi biztosítása 100 millió forintba került, így borítékolhatóan egy ilyen többnapos homoszexuális sportrendezvény ismételten jelentős kiadást jelent majd az államnak.

Elfogadhatatlan egy ilyen rendezvény bármilyen állami támogatása, illetve a megrendezése érdekében állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő sporthelyszín biztosítása.

Budapest, 2011. december 30.

Stágel Bence                                            Gaal Gergely 
országgyűlési képviselő,        KDNP elnökhelyettes, IKSZ elnök 

Forrás: http://frissmeleg.hu/2011-12-30/tegy_a_gyulolet_ellen_iksz

 

Nagyon régen posztoltam már. Valahogy most mégis, úgy érzek kell. Kell egy posztot csinálnom. Elolvastam ezt a cikket és nagyon mérges lettem, majd elszomorított majd megint mérges lettem és neki láttam a posztnak. 

A KDNP egy nemzetközi szervezetet utasít el. Miért is? Mert NINCS pénz. Elgondolkodtató... Nem is tudom mi a nagyobb szégyen Magyarországra nézve. Az, hogy hazudnak és okokat gyártanak, vagy az, hogy nem merik leírni az igazságot. Vizsgáljuk meg ezeket külön-külön.

 Tegyük fel, hogy tényleg nincs pénz. Akkor kérdem én miért van pénz az új (egyáltalán nem) demokratikus alkotmány megünneplésére? Vagy miért nem történik tényleges megszorítás? Vajon miért nincsen maximalizálva (mondjuk fél millióra) a parlamenti képviselők bére? Miért nincs létszámuk a felére csökkentve? Miért hozz olyan törvényeket(szerencsejáték, dohányzás), amelyek bevétel csökkenést okoznak az államnak és növeli a munkanélküliséget? Miért nem vonja meg vagy csökkenti a felére a sport és kulturális támogatásokat? Miért nem zár be iskolákat, hisz a gyerekek száma rohamosan csökken? Miért nem oldja meg az oktatást délelőtti és délutáni tanrendbe?( nyilván sokan tiltakoznának, de vagy ez vagy az összecsuklás...) Miért nem szünteti meg az önkormányzatok felét? Miért nem adóztatja meg jobban a magas keresettel rendelkezőket? Miért nem változtatja meg a TB rendszert? (csak mert mindig azt halljuk, hogy ez finanszírozhatatlan) Miért nem szünteti meg az egyház támogatásokat? ( a történelmi egyházak kivételével, Római Katolikus, Református, Evangélikus, Ortodox, Zsidó) Miért kapnak azok a családok családi pótlékot ahol fél milliót keresnek a szülők? Szóval sorolhatnám sokáig... Ezek után kérdezem valóban megtesz az állam mindent? Válasz egy egyszerű NEM. Ha viszont nem tesz meg mindent akkor a meleg olimpia igazán beleférhetne a büdzsébe (már csak a programmal járó turizmus miatt is). Persze mindannyian tudjuk, hogy a KDNP, ahogy a "kis" KDNP is hazudik, pedig a 8. parancsolat igen egyértelmű: NE  hazudj, és mások becsületébe kárt ne tégy!  Persze ez a KDNP-re nem vonatkozik(dehogy!!ááá!!hova gondolsz??), hisz csak akkor hisznek Istenben és tesznek Istennek valót, ha abban hasznukat látják, és itt már át is tértünk a második pontra, egyszerűen nem merik leírni azt, hogy fartúró mocskos buzikra se szükség nincs, se pénz nincs. Halál rátok melegek...

Én meleg vagyok. Hát vizsgáljuk meg mondjuk az én vállalatomat. Egy helyi rendelet miatt (jelentéktelen mi az) 2 embert kellett elbocsájtanom, ami az államnak éves szinten közel 2 millió kiesés, és én csak egy vállalkozó vagyok. Éves szinten közel 4 millió forintot fizetek ki az államnak (adó, járulék, TB, stb.), ezen kívül még fizetem a helyi adót, meg amit magam költök el a nyereségből fizetésből abból is van bevétele az államnak ÁFA formájában. Jelzem ismételten, hogy én még mindig csak egy vállalkozó vagyok. Szóval éves szinten az én vállalatom minimum 6 millió forintot hoz (lassan hozott) a Magyar állam asztalára. Mit fogok tenni ha ez így folytatódik? Amint lehetőségem lesz elhagyom Magyarországot. Miért? Ezek után amik manapság történnek talán nem is kellene válaszolnom, de azért megpróbálom összefoglalni egy mondatban. NEM ÉREZHETEM MAGAM EMBERNEK CSAK AZÉRT MERT MELEG VAGYOK. Pedig fizetem az adót, betartom a törvényeket. Normális életet folytatok. Nem okozok közbotrányt, nem sikkasztok, apán anyám nem volt 3/3 ügynök, nem várok a segélyre, de még csak orvoshoz is 4 évente járok. Szinte sehol sem veszek ki az állam kasszából( ezért írom, hogy szinte, mert nyilván a közjavakat közvilágítás, utak, TB, stb. használom). 

Teljesen fel vagyok háborodva és ez teljesen jogos is. Lassan ki lehet jelenteni, hogy itt nem lehet élni és ennek a legnagyobb oka egy olyan párt (KDNP) is, amelyiknek a támogatottsága Magyar honba nem is mérhető...

Kicsit most kieresztettem az idegességem, de lassan félelemé alakul. Félek itt élni és önmagam lenni. Eljátszani nem fogom a heterot, mert  a társadalom elvárja, vagy mert van egy párt aki kereszténynek mondja magát. Akkor inkább elköltözök, és itt hagyom szülő országomat és oda megyek ahol engednek élni. Engednek élni, szeretni, ahol embernek számítok...

1 komment


2011.04.20. 05:07 Egy valaki élete

Csak úgy...

Szólj hozzá!


2011.03.31. 01:54 Egy valaki élete

Mostanában...

 Mostanában nehezen tudom az érzéseimet, gondolataimat értelmes szavakba bújtatni, leírni, elmesélni. Sok minden kavarog a fejemben. Sok a gond, de próbálok a jóra koncentrálni, mert hála égnek az is van. Persze tudom ha nem gondolok a problémákra attól nem szűnnek meg, de kell, hogy az ember bele tudjon süppedni kicsit a boldog dolgokba. Vannak vágyaim vannak álmaim és ha nem érzem, hogy haladnék a megvalósítás felé nem is bírnám csinálni. Sokat kell dolgoznom. Most is itt vagyok éjszaka a boltban. Nem szeretem ezt a munkát. Nem szeretem ezt a várost. Jó lenne már innen elmenni. Persze ez is csak egy cél egy álom, amit igyekszek elérni, amiért nap nap után dolgozok. 

Nem tudom hova halad ez az ország, de egyre kevesebb abban a bizodalmam, hogy jó az irány. Abban biztos vagyok, hogy gyorsan haladunk, de nem biztos, hogy akkor is jó ez a gyorsaság ha rossz az irány.

Na szóval megpróbálom összeszedni a gondolataimat és többet írni és talán egy kicsit érdekesebbé tenni a blogot. Mostanában el vagyok laposodva, de aki olvasott eddig az úgyis látja... 

Szólj hozzá!


2011.03.28. 23:23 Egy valaki élete

Ez csak nehezebb lesz.

 Ma jöttem haza Győrből. Ahogy telik az idő egyre nehezebb lesz otthagyni a én egyetlenemet. Nem jó ez a távolság. Hiányzik. nem nagyon lehet leírni azt, hogy mennyire vagy hogyan. Csak érzem, hogy nem vagyok egész nélküle. Egyre nehezebb felkelni nélküle reggelente, mert nekem csak ö kell., Hogy reggel őt lássam először.  Csak vele akarok lenni. Sokat gondolok arra mikor együtt élünk. Sokat tervezgetem. Meg hát ketten is sokat tervezünk és bár sok az akadály bízom abban, hogy legyőzzük a nehézségeket és sikerül amit elterveztünk... 

1 komment


2011.03.18. 00:52 Egy valaki élete

Túl a barátságon

Megint megnéztem ezt a filmet. Sokadszorra. Tudom fejből a szöveget. Legalábbis a fontosabbakat. Nem tudom még most sem, hogy ajánljam e valakinek is. Kicsit unalmas kicsit vontatott és kicsit keszekusza, és bár én értem és meglátom benne az érzelmeket, úgy gondolom egy "átlag" ember nem értené, nem azért mert hülye, hanem azért mert nem élte át, vagy nincs olyan ismerőse aki átélte. Olyan furcsa megnézni ezt a filmet.  Nem mondják ki benne a szeretlek szót mégis érződik. Érződik és még sem boldogok. Nincs benne egy percnyi boldogság sem. Minden pozitív jelenetet beárnyékol valami. Minden kockájában megbújik a farkas. Érdekes.  Legalábbis számomra az. Sok minden üzenete van, mégsem áll össze az egész. Van benne düh, érzelem elfojtás, tagadás, egyszóval minden, amit egy meleg átél. 

Na jó nem írok többet nézzétek meg. 

1 komment


süti beállítások módosítása