"Mindenapok"-érzések

Megpróbálom leírni magamat és érzéseimet, majd darabokra töröm mindkettőt, hátha az összeillesztés közben kiderül egy két igazság vagy lesz válasz egy két kérdésre. :) "Lelkem, szívem kitárom a piacra, Túladok én is minden kincsemen... ...De nincs erőm ily nyomorulttá válni, Óh, nincs erőm, én édes Istenem!..."

Naptár

október 2009
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Linkblog

Ajánló :)

Egy kis ajánló :) Olvassátok kedvetekr NOVELLA

Friss topikok

Linkblog

2009.10.16. 00:42 Egy valaki élete

A semmi...

 Sziasztok!

 

Mostanában hanyagul nem irtam semmit. Igaz nem is törénik semmi. Nyugot az életem. Legalábbis az a része amit ide leszoktam irni. Ma elmentem a koncert jegyekért. Hogy Z. még mindig akar-e jönni az még mindig kérdés. Nem tudom. Nem is érdekel igazán. Szóval meggyogyultam Z. féle betegségemből. Hála Istennek. Mostanában csak egy kiadós pihire vágyok. Nem fog összejönni. Szerintem. Mindig minden napra van valami ami miatt nem tehetem meg. Ez az örök sürgés forgás már az idegeimre megy. Nincs egy nyugot percem. Lassan itt van a karácsony is. Fújjjjj. Nagyon nem akarom. Sok rokon jön Bódógságos karácsonyozni. Ha de fújjj. Na persze addeig van még két hónap, de már előre herótom van az egésztől. Ráasásul kurva hideg van a szobámban és már kezdek taknyosodni. "Nagyon" szeretem a telet. Pontosabban ezt az időt ami mostanában tombol ezt imádom. A télel meg a hóval nincs bajom. Azt nagyon szeretem. Nya asszem most egszer ennyi. Nem nagyon van miről irjak. Csak úgy irogatok minden hülyeséget és annak nincs semmi értelme. Ugyhogy el is köszönök. Sziasztok. Drága beteg barátomnak üzizem, hogy gyógyuljon meg. Puszi

Ezt ma mondták nekem (szerintem nem igaz): "Az egód már rég betüremkedett az ajtón, de te még csak félúton taposod a gázt hazafelé."

É egy nagy igazság: "Ihatatlan kávé nem létezik, csak akaratgyenge ember!"

"A férfiakban mindig is csak a hibákat szerettem. Ami azt illeti, volt mit szeretni rajtuk."

 

ÉS egy kis retro :D

 

 

És a legjobb :-D

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása