"Mindenapok"-érzések

Megpróbálom leírni magamat és érzéseimet, majd darabokra töröm mindkettőt, hátha az összeillesztés közben kiderül egy két igazság vagy lesz válasz egy két kérdésre. :) "Lelkem, szívem kitárom a piacra, Túladok én is minden kincsemen... ...De nincs erőm ily nyomorulttá válni, Óh, nincs erőm, én édes Istenem!..."

Naptár

2009
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Linkblog

Ajánló :)

Egy kis ajánló :) Olvassátok kedvetekr NOVELLA

Friss topikok

Linkblog

2009.09.03. 10:50 Egy valaki élete

Háááát..

Szóval tegnap beszéltem Vele. Nem tudom mi van de legalább beszéltünk. Ez is félsiker. Kicsit megnyugodtam.  

Szólj hozzá!


2009.09.02. 14:29 Egy valaki élete

Ez egyre rosszabb....:(

JA. Tényleg nagyon szar. Minden telefon csörgésre úgy ugrok, mintha egy 14 éves tini lennék. Pedig az aztán már nagyon régen elmúlt. Persze nem Ő keres. Azt hiszem ezt úgy kurvára el basztam. Jaj nagyon nagyon szenvedek. Lassan elmegyek és veszek kötelet. Persze ha lesz rá időm. Próbálok reménykedni még. Kitalálok mindenfélét ami reményt adhat arra, hogy esetleg miért nem hív. Persze az egyiket sem tudom bemesélni magamnak. Ami egyébként nagyon zavaró, hogy nem mondott semmit. Semmi olyat ami azt jelentené, hogy vége. Mondjuk olyat sem amitől azt hihetném, hogy nem. Szóval teljesen össze vagyok tördelve. Naon szar... Bárcsak mondana valamit. Bárcsak mondaná, hogy bunkó vagyok. Vagy akármit. Egy rossz szava nem volt. Te jó ég mennyire hülye marha vagyok. És mennyit tudok panaszkodni. De ezért van ez a kurva blog. Megmondom öszintén nem nagyon szoktam így érezni. Általában szarok rá. Sőt avval sem mondok nagyot ha azt állítom, hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt ilyen, hogy valaki után ennyire sóvárogjak, vagy hogy szavaimat ennyire megbántam volna. Álatalában semmit nem bánnok és nem nagyon szoktam bocsánatot sem kérni. Persze ha ezt tudná akkor talán meg bocsájtana, hisz akkor értené, hogy tőlem ez elég nagy dolog.  szóval ez maradt nekem osztályrészül. a rossz elnyeri büntetését. Hát bünhődök mig bírom. Talán valamikor elmúlik. Vagy majd felhív és minden renbe jön. Én nem hívom és nem is írok neki. Megígértem. Nem Ő kérte de megígértem. Hát megprobálom megtartani. Nagyon nehéz ellen állni annak, hogy egyfolytában zaklassam, hogy szóljon hozzám,de megfogom tudni állni. 

Drága Z.!

Még mindig  nagyon várom, hogy halljam a hangod, hogy lássam a mosolyod és, hogy Veled legyek. Ha esetleg sikerül megbocsájtanod kérlek azonnal keress. Én addig is várom, hogy jelentkezz. Milliószor ölel L.

Mai napi idézet:   "Mindig ugyanaz vár; egy újabb üres nap, egy újabb magányos hónap, egy újabb kietlen év."  

                          Rona Jaffe

www.youtube.com/watch

Szólj hozzá!


2009.09.01. 21:14 Egy valaki élete

NAGYON HÜLYE VAGYOK!!!!

 

 

Szóval igen, egy hatalmas ökör vagyok. Nem hiszem el, hogy ekkora ökör tudok lenni. Pedig most aztán kiderült. Szóval a sztori a következő. Múlt héten megismerkedtem valakival. Hívjuk Z.-nek. Szóval megismerkedtem Vele. Chat volt az alap. Nyílván azután msn, majd pár nap múlva találkoztunk. Hihetetlenül kellemes cslódás volt már az elsö pillanatban. Nagyon megkedveltem. Szóval így kezdődött. Nem volt hósszú folytatás. Másnap eljött munkahelyemre. Majd mikor végeztem haza vitt. Olyan nagyon jó érzés volt. Mikor rágondoltam valahogy boldognk éreztem magam. Majd megint találkoztunk elmentünk hozzá. Hát nem is tudom. Nagyon jó volt ott. Z. még pozitívabb lett a szememben. Ohhh mekkora hülye marha önzö faszkalap vagyok. Kurvára megbántottam, hogy mivel az lényegtelen. Asszem nagyon nagyon fogom bánni ha többé nem beszél velem. Pedig nagyon így fest a kép. Eddig naponta többször is felhívott. Ma egyszer sem. Pedig Isten biza vártam. Mikor megcsörrent a telefonom rögtön ugrottam hátha Ő az. Szánalmas vagyok. VALAKI MONDJA MEG MIÉRT VAGYOK EKKORA ÖKÖR??? Aztán irtam egy msn-en hogy ne haragudjon rám. Nem volt bejelenkezve gondoltam majd ha megteszi megkapja. Aztán bejelentkezett és irtam neki megint, hogy zavarok-e. Nem kaptam rá választ. Arra lennék kiváncsi, hogy csak büntibe vagyok vagy nem akar velem találkozni többé. Nem akarom elveszteni. ÉS AKI AZT ÁLLÍTOTTA, HOGY NEM LEHET ELVESZTENI "AZT" AMI NEM IS VOLT AZ ENYÉM, AZ KAPJA BE ÉS HASONLÓ JÓKAT KÍVÁNOK NEKI. 

NAGYON HIÁNYZIK. Ha most lenne szívem(mint kiderült nincs) darabokban heverne. Bár szerintem így is darabokban van. Miért utasítom el amit kapok és jó nekem. Bezzeg ami nem kell azt aztán lekaparni nem lehet. Szóval kurva szarul vagyok. És ez nem is fog elmúlni egy darabig. 

Drága Z.!

Ha olvasnád ezt a nyamvadt blogot akkor bocsájtsd meg nekem, minden szavamért. Nem akarlak többé nem látni vagy nem érezni, hogy ott vagy. Sajnálom. Tényleg.

Üdv.: L.

Mapi idézet:           "Áldj most meg, erőt adj, hogy holnap is itt legyek
                                           Fáj a szó, máshol, nélküled."

 

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása